Om oss

Pera Kök & Bar är en restaurang och bar som leverarar väldigt goda hamburgare i Uppsala. Vi har förmågan att omvandla våra råvaror till mat på en hög gastronomisk nivå. Kombination av ambitiösa och yrkesskickliga personal samt pålitliga kvalitetsleverantörer stärker vår position. 

Vår ambition är att vara en restaurang som i största möjliga mån serverar varierad hamburgare med passande tillbehör. Vi erbjuder också möjligheten till beställningar av mat i form av hamburgare och snacks när som helst under våra öppettider. Det finns inga hemligheter med en bra och god hamburgare. Det handlar bara om köttet och brödet och hur man serverar. 

passande tillbehör och utseende gör att man njuter av sin hamburgare och det är precis vad du kommer att uppleva när du beställer en av våra speciella hamburgermenyer eller snacks på Pera Kök&Bar.

 

Karaoke och livemusik

Har du alltid drömt om att vara pop/rockstjärna då är det Pera Karaoke som är grejen! Ta chansen att få uppträda på vår scen. Vi vet att showen kan vara galet medryckande så ta med ett gäng av kompisar, familj eller kollegor så kanske du till och med kan våga dig på ett stage dive och vara stjärna för en kväll.

I anslutning till karaoken finns en skön bar, med andra ord ett utmärkt ställe för en rolig & annorlunda fest. Klockan 22:30 öppnar vår omåttligt populära karaoke. Sjung av dig och lek en riktig stjärna på Uppsalas bästa och enda karaokebar. Släpp ut din inre stjärna och sjung med oss! Varmt och hjärtligt välkomna önskar vi på Pera Kök & Bar!